Ontdek PLUS

Henk van der Weijde

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henk van der Weijde en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henk van der Weijde heeft 21 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn juf van deze kleuterschool heette Hazelaar, ze had rood haar en was een schat.

  Mijn juf van deze kleuterschool heette Hazelaar, ze had rood haar en was een schat. Ik kan mij niet zoveel klasgenoten herinneren helaas. Jaap de Ruijter, Rob Rond (van de Goudse IJzerwaren), Marienke van Hofwegen en Elsje Trap, deze twee meisjes woonden op de Noothoven van Goorstraat.

  burgvlietschool, 1952

  Na 1 jaar MULO naar de "LTS electrotechniek klas E1b en E2b.

  Na 1 jaar MULO naar de "LTS electrotechniek klas E1b en E2b. Een hele dag in de banken was niets voor mij! Op de LTS was het 2 uur "theorie" en dan weer 2uur "praktijk". Leuke tijd gehad. E-mail mij als je ook in deze klassen hebt gezeten of andere foto's bezit.

  Delta Collega Gouda, 1960

  Ik dacht elke vrijdagmiddag naar deze school.

  Ik dacht elke vrijdagmiddag naar deze school. Maatschappelijke problemen werden er behandeld en veel discussie gevoerd. Uiteindelijk toch gezamelijk naar "The West Side Story" gegaan. (Peter Vroegh en ik hielden dat lange tijd tegen). Handenarbeid gedaan en ook 's avond een fotografie cursus met donkerekamer werk.

  School voor werkende jongens, 1962