Ontdek PLUS

Henk Oranje

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henk Oranje en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henk Oranje heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mastercourse consultancy in Occupational Health.

  Mastercourse consultancy in Occupational Health

  Universiteit van Amsterdam,..., 2005

  Leerkrachten: Visser, Letsch, Kuiper, Zwets, Vierlier e.

  Leerkrachten: Visser, Letsch, Kuiper, Zwets, Vierlier e.a. Het was een spannende (puber)tijd, met kattekwaad en (veel) interesse in de meiden. Een Puch met hoog stuur was het summum in die tijd. En je moest als jongen, wel kiezen of je je haar nou voor- of achterover zou kammen. Ik heb uit die tijd nog steeds twee boezemvrienden: Leo Ruis en Leon v.d. Broek. Je kan me evt. mailen via henkwimoranje ed wan a doo punt en el. Andere medeleerlingen uit mijn examenjaar zijn: Ankie, Peggie, Gonnie, Nelleke, Theo, Han, Arie, Jan, e.a. Maar omdat Leo en Leon een keertje bleven zitten, herinner ik me van een andere klas (= van een jaartje later) ook nog wel: Peter, Johnny, Marianne, Ria, Petra, Cock, Freddie e.a.

  Christelijke Comenius MULO, 1964

  Werktuigbouw/productietechniek; studentienver.

  Werktuigbouw/productietechniek; studentienver. Etha; schoolfeesten; het was de tijd van: "sex, drugs en rock en roll". De tijd van vele mogelijkheden.

  HTS Wegastraat, 1971