henk kuik

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van henk kuik en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  henk kuik heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  woonde in de bilderdijkstraat 68 [ is nu geloof ik 168 of zo geworden ]keek vanuit de huiskamer 2 hooog op de school en gymgebouw en speelplein.

  woonde in de bilderdijkstraat 68 [ is nu geloof ik 168 of zo geworden ]keek vanuit de huiskamer 2 hooog op de school en gymgebouw en speelplein. beste tijd gehad ,alleen jammer dat we toen een jaar lang les hebben gehad van studenten want einde van het jaar haalden ongeveer de helft van de ouders de kinderen van school af.Maar heb na dik 30 jaar weer eens gesproken met m,n vriend Wim Storm.via deze site hebben we mekaar weer gevonden.

  De Starrenburg basisschool, 1961

  dat was een mooie periode ,die gezellige kantine en in de pauze,s in het park ,als mooi weer was ook sporten in het park.

  dat was een mooie periode ,die gezellige kantine en in de pauze,s in het park ,als mooi weer was ook sporten in het park. .ik kan inderdaad het veldje boven op het schip en de sportzaal in het ruim herinneren. ook elke morgen reveille op het achterdek met de vlag hijsen.[er is ook een film van deze school in die periode gemaakt ] elke week roeien op de maas. en als je zakgeld kreeg was het meestal gelijk naar v.d.helm om te snacken. ook de werkweek was leuk. ja ,heb er alleen een goed gevoel van overgehouden. zonde dat het schip er niet meer is. met de seven seas er achter was het een imposante haven gezicht.

  haven en vervoerschool Jan ..., 1968

  voetballen op het zandveldje en op het grasveldje van de speeltuin naaast de school.

  voetballen op het zandveldje en op het grasveldje van de speeltuin naaast de school. helaas heb ik meester v.d.jagt niet als leeraar gehad . hier een klasse foto met mst van duffelen in die periode waren ze ook bezig met het openluchtzwembad het westen. struinen op de volkstuintjes. heerlijke tijd.

  Prinses Margriet School, 1964