Ontdek PLUS

Henk Frans Jansen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henk Frans Jansen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henk Frans Jansen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Later meer.

  Later meer

  Dalton Scholengemeenschap, 1970

  Zie bij Hugo de Groot.

  Zie bij Hugo de Groot

  Het Segbroek College, 1969

  Heb kort op school gezeten.

  Heb kort op school gezeten. Had constant last met het lerarencorps en zij natuurlijk met mij. Ik viel ook niet echt in de smaak bij de rector, de heer Hiemstra, en de conrector onderbouw (ik meen Behrman). Na een paar fikse ruzies was het duidelijk dat ik van school verwijderd zou worden. Nadat ik dat mijn moeder had verteld heeft ze iets gedaan waarvoor ik haar nog steeds dankbaar ben. Ze regelde dat ik naar het Dalton kon. Toen zij bij de heer Hiemstra ontboden werd had ze haar verhaal al klaar. Ze kon later met smaak vertellen dat de heren haar de oren wilden wassen maar bedrogen uitkwamen toen ze meedeelde dat zij: "dit toch niet de geschikte school voor haar zoon vond". Later meer [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Zie bij Hugo de Groot

  Hugo de Groot, 1969