Ontdek PLUS

Henk Bos

Kent 0 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Oosterhesselen

  Bekijk het volledige profiel van Henk Bos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henk Bos heeft 13 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  We kregen les in het congrescentrum Het Tehuis, Lutkenieuwstraat 13 te Groningen.

  We kregen les in het congrescentrum Het Tehuis, Lutkenieuwstraat 13 te Groningen. Docenten waren verschillende universitaire docenten c.q. hoogleraren van de RUG. o.a. Dr. J.R. Bult, Drs. G. Joosten en Prof. Dr. H. de Haan. Initiatief van de Samenwerkende Leergangen Bedrijfskunde was van de Kamers van Koophandel van de drie Noordelijke provincies en de Rijksuniversiteit Groningen.

  Stichting Academie voor Bed..., 1993

  Eerst een voorbereidend jaar gedaan, daarna electro.

  Eerst een voorbereidend jaar gedaan, daarna electro. We hebben als studentenvereniging de klokken van het carillon uit Kampen ontvoerd en op de markt in Zwolle geplaatst. Later teruggebracht onder begeleiding van circus Boltini (daar heb ik nog foto's van). Ik heb deze opleiding niet afgemaakt.

  Hogere Technische School (HTS), 1966

  Ben in 1953 op de school gekomen en in 1955 is ons gezin verhuisd naar Gieten.

  Ben in 1953 op de school gekomen en in 1955 is ons gezin verhuisd naar Gieten. We (ouders: Hans en Jantje Bos en zus Fennie) hadden in Gasselternijveen een kruidenierswinkel aan de Hoofdstraat. Van de school herinner ik me weinig.

  openbare lagere school, 1953