Ontdek PLUS

Harrie van Donge

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Harrie van Donge en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Harrie van Donge heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Robbie vreeswijk bedankt voor de foto voor de bus op weg naar chaam.

  Robbie vreeswijk bedankt voor de foto voor de bus op weg naar chaam. Ik ben de jongen achter de jongen met het witte petje. Ik herkende willem bos en wouter van duin de anderen herkende ik niet, helaas. In mijn herinnering woonde jij in de wouermanstraat op een hoog boven een banketbakkerij.

  Frans Halsschoool, 1958

  een leuke tijd met boetie kruijt, Gertjan kleinrensink(vlierboomstraat laarzen geleend voor favente deo, is later fysiotherapie gaan studeren?), Frits du pre (tamelijk wild, .

  een leuke tijd met boetie kruijt, Gertjan kleinrensink(vlierboomstraat laarzen geleend voor favente deo, is later fysiotherapie gaan studeren?), Frits du pre (tamelijk wild, ..Deelman, ada kamp, suzanne 't lam, walter schween (leyweg,later laveibos kan ik mij herinneren, ieder weekend uit met de auto van pa. He walter mail eens ik heb al via e-mail contact met Frits. Hij is je gegevens kwijtgeraakt! Snel doen. Dit geldt ook voor de anderen van 1971. Dan organiseren we snel iets!!!! vrijdagmiddag- avond naar kroeg op almeloplein, en wie nog meer? Martin hereur kwam uit leiden vader had een groentenwinkel. Herman Sizoo, woonde tegenover de school. Werkweek bio in de biesbosch, leuke feesten met bekende bands en disc jockeys, voor diplomauitreiking slapen op het grasveld tussen de gebouwen.toch al weer meer dan 30 jaar geleden, mail eens h.van.dongeaddplanet.nl(je wel weet wat add betekent)

  Snoeck Henkemansschool, 1969

  leuke tijd, beetje tuttige school, wel iets te lang blijven hangen.

  leuke tijd, beetje tuttige school, wel iets te lang blijven hangen. Goede heriinneringen aan het laagveen en degenen die al vermeld staan. later werd het wat minder.

  Kagawa (Chr basisschool), 1975