Harold Rox

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Harold Rox en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Harold Rox heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Deze tijd vergeet ik nooit als jong broekie de zorg in.

  Deze tijd vergeet ik nooit als jong broekie de zorg in.Je wist totaal niet waar je aan begon. Maar ik heb nog nooit zo veel lol in mijn leven gehad als toen.Je woonde in de barak later boven het koetshuis. De mentrixen Jansma en Hostes en hoofd huishouding de Goede. De hoofden: Zr. kersten, Broeder Bakker, Stien Bakker, Zr. Ayal. natuurlijkd e opleidng in de witte villa. Het was maar 2,5 jaar maar aan impact was het een belangrijk deel van je leven. Gigantisch veel kattekwaad uitgehaald. Ik heb nu sinds kort weer contact met heico Wubs en Krista Wubs van Kooten. Henk Schreurs zie ik ieder jaar nog.Sien en Johan ter Kuile heb ik ook nog contact mee. Ik ben nog naar de receptie geweest toen Stien met de VUT ging.

  opleidings school oranje na..., 1971

  Ik deed de A-opleiding aan het Alexander Moormann Instituut van 1974 tot 1978.

  Ik deed de A-opleiding aan het Alexander Moormann Instituut van 1974 tot 1978. Leuke tijd vooral om dat je met anderen van gemeente ziekenhuis, diacconessen ziekenhuis, velpse ziekenhuis en ziekenhuis zevenaar in de groep zat.Daarvoor had ik ziekenverzorging gedaan in Oranje Nassau's Oord na de A-opleiding ben ik de psychiatrie gaan doen in eht Sinai-Centrum in Amersfoort, ik vond het boeiender dan de A-opleiding. 1988 tot 1990 heb ik de kaderopleding gedaan in Nijmegen. Sinds 4 jaar ben ik manager beleidsbureau van de Drie Gasthuizen Groep in Arnhem, Daarvoor allerlei managementfuncties in verzorginghuizen verpleeghuizen. Met een oud studiegenoot Lisca Peelen werk ik nog steeds samen. Ook Hannie Engel kom ik regelmatig in de stad tegen. We gaan binnenkort een reunie organiseren.

  Alexander Moormann Instituut, 1974

  ?