Ontdek PLUS

Hans Henri Walters

Kent 12 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Henri Walters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Henri Walters heeft 8 klassenfoto's en kent 12 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Houten gebouwtje, een noodoplossing.

  Wij zaten in de dependance op het pleintje achter de hoofdschool. Kan me nog herinneren aan Ine van der Rest, we fietsen altijd naar Rijswijk over de brug en ik boog dan af . Jufrrouw Stam en nog een andere lerares die 10x rijexamen deed en eindelijk slaagde. Het werd een feest. Kan me ook noh herinneren an verschillende jongens van de klas. o.a. Pimmetje van Ravesteijn. In de middagpauze gingen we wel eens bij de Solex fabriek kijken. Leuk jaartje gehad aldaar met een tegeltje op het afscheid.

  Basisschool De Delflandse, 1961

  verschrikkelijke tijd

  Ik herinner me uit de 1e en 2e klas juffrouw Augustein, en daarna juffrouw Tauber in de 3e en 4e, toen meneer Stumpf en in de laatste klas meneer Van Pels. Juffrouw Spier zegt me ook nog wel wat, dat was geloof ik een jong ding die toen ging trouwen en in de 6e klas maakte we daar al grapjes over. Lossie de concierge ging mee op sommige schoolreisjes en het sportveld kan ik me ook nog goed herinneren.

  Linnaeusschool, 1955

  De leraar Engels heette van't Sant, en niet te vergeten Hagens met zijn dagelijkse kapperbezoek om zijn stekels op te laten scheren.

  De leraar Engels heette van't Sant, en niet te vergeten Hagens met zijn dagelijkse kapperbezoek om zijn stekels op te laten scheren. We maakten een ruif in de krijtriggel voor hem wat we vulden met stro ! Leraar tekenen, Kraayenhof???? Wie heeft er nog foto's ??

  Dr. J.P. Thijsseschool, MULO, 1962