Ontdek PLUS

Hans van Rheenen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans van Rheenen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans van Rheenen heeft 24 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar 1 jaar op de afdeling werktuigbouwkunde en elektrotechniek gezeten.

  Ik heb maar 1 jaar op de afdeling werktuigbouwkunde en elektrotechniek gezeten. Ik herinner me, dat ik vooral de practica en het rugby spelen erg leuk vond.

  Hogere Technische School (HTS), 1972

  Ik had me al aangemeld bij Het Noordik, maar dit vind ik nog veel leuker! Prima herinneringen aan een hele fijne schooltijd.

  Ik had me al aangemeld bij Het Noordik, maar dit vind ik nog veel leuker! Prima herinneringen aan een hele fijne schooltijd. Gelukkig heb ik nog steeds contact met enkele vrienden en vriendinnen uit deze tijd. Vooral alle Erve Noordik feesten en de eindexamenfeesten herinner ik me goed. Oh ja, Er was ook nog de eerste klassenavond onder toezicht van de heer de Wolf ( veel Caballero en ook nog wat wiskunde....) op het KI-station van de ouders van Jannie Hemmink!

  Christelijk Lyceum Almelo, 1965

  Ik heb alleen in de vijfde en zesde klas op deze school gezeten bij meneer Boers en meneer Evers.

  Ik heb alleen in de vijfde en zesde klas op deze school gezeten bij meneer Boers en meneer Evers. Ik herinner me nog veel klasgenoten: o.a. Bas Weenink, Laurens van Veldhuizen, Harm Bosch, Yvonne Stegehuis, Rita Legrand en Anneke Smid.

  Prins Bernhardschool, 1963