Hans Tigges

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Tigges en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Tigges heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heel gek ik kan mij niet zoveel meer herinneren van de lagere school.

  Heel gek ik kan mij niet zoveel meer herinneren van de lagere school. Wel dat het natuurlijk een jongensschool was. Het voetballen op het speelplaats, langs de muur achter het fietsenhok. Er een leraar die ik mij gelijk herinner en dat was meester Klep. Hij had met mijn halfbroer op de kweekschool (later pabo) gezeten. Verder komt ook nog bakkerjte boer naar boven. Daar haalden(!) wij altijd snoep op weg naar school. Ik woonde toen in de Jan van Beerstraat.

  St. Jozefschool, 1958

  Ik herinner mij nog het houten gebouw.

  Ik herinner mij nog het houten gebouw. Een aantal leraren schieten mij te binnen: Directeur Kakerken; engelse leraar Meijs; wiskundeleraar Lamp o.i.d.; leraar Nederlands Kouwenhoven; de nieuwbouw; het afsluiten van het schoolplein in de winter; de bezoekjes op zaterdagmorgen door de bakker; de extra wiskunde lessen op de dinsdag- en donderdagmiddag in de vierde, waarmee ik snel stopte; het eindexamen in Amecitia en het mondeling op de ULO aan het Westeinde.

  Antonius MULO, 1964