Hans Stap

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Stap en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Stap heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ging naar de brugklas aan de Melis Stokelaan, daar kan ik mij nog een leraar Duits/Nederlands van herinneren, Le Blanc of Blankert.

  Ging naar de brugklas aan de Melis Stokelaan, daar kan ik mij nog een leraar Duits/Nederlands van herinneren, Le Blanc of Blankert. Die zette mij een keer mooi voor schut toen ik met mijn fiets gevallen was en mijn neus had opengehaald. Daarna naar de Hertenrade, Van der Lubbe en Klootwijk staan mij nog wel bij. In '72 naar Zoetermeer verhuisd.

  Simon Stevin Scholengemeens..., 1970

  De school zat eerst op het PWA plantsoen in twee gebouwen, later zaten wij in Meerzicht aan het Monnikkenbos (voordat het de Emausmavo werd).

  De school zat eerst op het PWA plantsoen in twee gebouwen, later zaten wij in Meerzicht aan het Monnikkenbos (voordat het de Emausmavo werd). Ik kan mij alleen nog die Engelse leraar herinneren,volgens mij was hij later directeur van de school. Ook weet ik nog een keer dat ik als witte zwarte piet een sinterklaasfeest heb meegemaakt

  Seghwaert Mavo, 1972

  Na de mavo ging ik naar de havo, kan mij de O-uren nog goed herinneren evenals een feest waarbij Vitesse optrad, de band van Herman Brood.

  Na de mavo ging ik naar de havo, kan mij de O-uren nog goed herinneren evenals een feest waarbij Vitesse optrad, de band van Herman Brood. Vond het zo gezellig dat ik 4Havo nog een keer heb gedaan.

  Erasmus College, 1974