Ontdek PLUS

Hans Roegiers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Roegiers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Roegiers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuk om te zien dat er steeds meer bekende op deze site komen.

  Leuk om te zien dat er steeds meer bekende op deze site komen. Hij staat er wel 2 x op. Mijn verhaal staat op de andere, maar evengoed kom ik weer bekende tegen. Zoals Eric Heuvel.

  Burgemeester Tellegen Mavo, 1973

  begonnen bij de houten nood gebouwjes er tegenover voor de kleuterklas maar vanaf de 1e klas naar de Roelschool bij mevr.

  begonnen bij de houten nood gebouwjes er tegenover voor de kleuterklas maar vanaf de 1e klas naar de Roelschool bij mevr. Arbous. (geloof ik??) Heb meester Koopman gehad in de 3e. en daarna meester Vogelenzang tot aan de 6e. Namen die ik me herinner op ''t moment? Zoek wel even een klassefoto, daar staan ze allemaal op...

  Burg.Roëllschool, 1966

  Vanaf de mavo naar deze school gekomen in de 4e.

  Vanaf de mavo naar deze school gekomen in de 4e. veel te gezellig. Gelijk blijven zitten. Nandoe, v/d Reijt, Slingeland, Dirks, wie kan ze vergeten? mevr. Koster met de tosties in de kantine... Een paar klas/schoolgenoten: Saskia Albrink, Karin Bos (Vond ik wel leuk), Nourdine Reheb (KISS-fan), Rene.... Christa van de Wal (Vond ik ook wel leuk...) Met Ger soetekouw en Eric Heuvel naar Berlijn, onvergetelijk. Martin Stoffer. Net zoals het Vondelpark en de kroeg er tegenover. En niet te vergeten m'n " Brother in Arms" (Dire Straits-fan) Stephen de Jong. Waar ben je maatje?? Herken er steeds meer op deze site, zoals Eric Soer. (Ik ging ook wel eens stappen met Jan Willem Piet!) Leuk om te lezen welke (onverwachte) richting sommigen uit zijn gegaan...

  Gemeentelijke school voor Havo, 1977