Hans Oudendorp

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Oudendorp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Oudendorp heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Schooltuin, schooltandarts het hoefde voor mij niet zo nodig.

  Schooltuin, schooltandarts het hoefde voor mij niet zo nodig. Wel leuk: de eerste verkering met Joke van de kapper en met Jacqueline nummerborden van auto´s tellen op de Laan van NOI. Met vriend Jopie Ballegooijen grote fietstochten gemaakt. Het sportveld zorgde letterlijk en figuurlijk voor de scheiding met de openbare school. Zie nog het strenge hoofd van meneer Kloosterman (in driedelig kostuum) en de vriendelijke meneer De Lange met zijn Jawa motor. WIE HEEFT ER EEN KLASSEFOTO WAAR IK OP STA ?(BEN ALLES KWIJT)

  Gaspard de Colignyschool, 1953

  Vrienden Martin Germans en Peter Robberegt (hoe gaat het??), Rien Kan.

  Vrienden Martin Germans en Peter Robberegt (hoe gaat het??), Rien Kan. Strenge school, niet echt leuk. Vooral veel huiswerk omdat de school in drie jaar gedaan kon worden, dan was je er maar van af. Willie Kraeima moest van meester Pot haar make-up eerst van haar gezicht halen voor ze de klas in mocht. Ook gaf Pot zijn zoon voor de klas een flinke draai om zijn oren om een voorbeeld te stellen. En Mos (Engels) die zijn pijp (fornuis) altijd in de prullenbak smeet als hij boos was. Een Nederlandse leraar (naam gelukkig vergeten maar ik denk dat hij 'meneer Taal' heette of zo iets) sloeg ook erg hard op je hoofd als er iets was gebeurd in de klas.

  Prinses Julianaschool voor ULO, 1961

  HBS-A De vrienden (Paul Smit, Jaap van der Zwart, Teun de Mooi, Bram Hogewoning enz enz), de vriendinnen (Diana, Patricia, Marti Degens enz), samen op de Puch rijden door de duinen, de bijzondere wiskundeleraar Van Oosten, de geschiedenislessen van Mak, r

  HBS-A De vrienden (Paul Smit, Jaap van der Zwart, Teun de Mooi, Bram Hogewoning enz enz), de vriendinnen (Diana, Patricia, Marti Degens enz), samen op de Puch rijden door de duinen, de bijzondere wiskundeleraar Van Oosten, de geschiedenislessen van Mak, roken op de hoek van de Kagerstraat, rondjeslopen op het schoolplein en naar de meisjes kijken die in de binnencirkel de andere kant op liepen...... Wel Leuk: Excursie naar Duitsland !! Minder leuk: kerstliederen zingen op de trappen van het station.

  Visser t Hooft (Chr. HBS en..., 1963

  ?