Ontdek PLUS

Hans Nijhuis

Kent 23 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Nijhuis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Nijhuis heeft 6 klassenfoto's en kent 23 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na Dagopleiding in Utrecht overgestapt naar leerlingstelsel.

  Na Dagopleiding in Utrecht overgestapt naar leerlingstelsel. Patroondiploma 1 en 2 gehaald. Leraren: Kakebeke,Lindschoten en van Dijk. Top tijd gehad.

  svo, 1981

  Gave tijd gehad,weinig kunnen leren het was te gezellig,vooral beneden in de bar.

  Gave tijd gehad,weinig kunnen leren het was te gezellig,vooral beneden in de bar.Tafeltennissen en elke vrijdag poetsen i.o.v hoe heet hij ook alweer(hij gaf duits)zei tegen mij dat ik lucht voor hem was... nah.Buur was ook tof en Lamme en Sonneveld Pik(of piek),van hem moest ik altijd een haarnetje dragen.Zelf had hij bijna geen haar.Ook hadden wij een leraar worstmaken die steeds zijn bril van z`n neus sloeg,lache.Engels kregen we van een lerares die spleetje genoemd werd???.Handelskennigs van Juffrouw het Hart(op de goede plaats)Scheikundelessen duurden erg lang(die leraar stotterde namelijk Nederlands hadden we van een leraar die bij de Nederlandse Taal Quiz op de 2e plaats eindigde. Open Dagen waren ook altijd leuk, boterhammetjes met boter besmeren,zeer leerzaam.Ook mocht je af en toe 1 werveltje uitbenen ,joepie.Er waren erbij die bij het leren uitbenen in hun neus sneden.Namen uit die tijd,Rene Schenk,Peter van Oosterom,Marcel van Winden. e.a. Ging beter in `t leerlingstelsel,ben uiteindelijk geslaagd voor mijn Patroondiploma 2,niet te geloven maar waar. SVO `t was een leuke tijd. Groet Hans.

  SVO Opleiding voor de Vlees..., 1978

  Mijn zus Jannie gaf mij les in de 1e klas.

  Mijn zus Jannie gaf mij les in de 1e klas.Met kerst mochten we zelf een liedje zingen. Mijn vader leerde mij.....ik ben zo blij, zo blij, dat m`n neus van voren zit en niet opzij. `T was weliswaar geen kerstliedje maar sloeg wel in als een bom. Later in Voorburg kwam ik juf blok tegen die ons handvaardigheid gaf. groeten Hans Nijhuis

  Hoornenborgschool, 1967