Ontdek PLUS

Hans J.Brouwers

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans J.Brouwers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans J.Brouwers heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Herinnereingen niet zo leuk, maar wel goede vrienden opgedaan.

  Herinnereingen niet zo leuk, maar wel goede vrienden opgedaan. Pieter Vlek is nog steeds mijn goede buddy. Pieter woont in Vancouver Canada en ik woon in de buurt van Chicago en in de winterijd aan de westkust van Mexico. Fotograferen was toen en nu nog mijn hobby. Heb het laatste jaat in Villa Gerto gewoond in Warmond.

  Bisschoppelijke Nijverheids..., 1959

  Had een heel leuk tweede jaar electrotechniek.

  Had een heel leuk tweede jaar electrotechniek. Jammer dat ik mijn vriendjes, Peter de Koning, Jan van der Donk uit het oog heb verloren. Ik woon al sedert 1968 of zo in de USA. Ik was voor een lange tijd actief in de schollo club en was editor van het krantje... Zou graag iedereen die dit leest willen vragen me te helpen. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Was een hele gezellige tijd. Vrienden (met wie ik nog steeds contact zoek) Peter de Koning, Jan van der Donk, John van der Plas, Aad Dijkstra.... Iemand die weet waar zij uithangen, graag laten weten aan mij, Ik ben ze al jaren lang aan het zoeken. Ik woon op dit moment aan de west kust in Mexico en heb jaren lang in de V.S. gewoond.

  R.K. Uitgebreide Technische..., 1963