Ontdek PLUS

hans groenekan

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van hans groenekan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  hans groenekan heeft 17 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  tegen de ramen tuffen en dan de sliert volgen.

  tegen de ramen tuffen en dan de sliert volgen

  Het kraaiennest, 1961

  leraren, smit en witteveen.

  leraren, smit en witteveen. altijd leuk, van die electronicabaksels in elkaar flanzen! uiteraard ook weer dik lachen hier op deze school! en ik heb het nog gehaald ook........

  het CVV Centrum Vakopleidin..., 1987

  de altijd dronken hoofd van de school blonk!de boekhoudlessen bij hem op vrijdagmidag veranderde totaal in een chaos.

  de altijd dronken hoofd van de school blonk!de boekhoudlessen bij hem op vrijdagmidag veranderde totaal in een chaos. de heer van ginkel, te gussinklo,lam, "raketje" rakers en mijn god, wie hadden we allemaal nog meer......... altijd leuk was slootje springen in de pauze, zodat we altijd vol modder en eendekroos later weer in de klas zaten. het sigarenwinkeltje bij de kerk staat mij ook nog levendig bij!! verder konden we ook nog het diploma electronisch melken halen. dan gingen we met een groepje van 4 op een middag naar een een of andere boer om het geheel in praktijk te brengen.die praktijk lessen waren ook het leukste. dat afkoppelen van die giertank die nog niet leeg bleek te zijn, trekker rijden enz. verder was er een soort van strijd, wie er de beste brommer had.ik kwam op een oud barrel naar school. wat vaak voor hilariteit zorgde.

  Lagere landbouwschool, 1972