Ontdek PLUS

Hans Grevink

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Grevink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Grevink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school waar ik begon als WPO-er.

  Leuke school waar ik begon als WPO-er. Ik heb er voornamelijk hele goede herinneringen aan. Veel verschillende vakken en klassen lesgegeven. De laatste jaren (na heel veel bijscholingscursussen met Charles van Willigen samen, dat was trouwens ook altijd genieten) hoofdzakelijk Algemene Technieken en Informatica. Hans Houtgraaf, Edward Elenga, Masja Jansen en Jaap van 't Veer zie ik gelukkig nog regelmatig. Af en toe kom ik nog wel eens ex-leerlingen tegen. Leuk om dan weer verhalen op te halen over er wat we beleefd hebben en achter/voor me werd uitgespookt. Ik deed tijdens de Stimulanstijd al veel in wintersportreizen en ben uiteindelijk helemaal de reiswereld ingegaan.

  Stimulansschool voor LWOO (..., 1985

  Leuke school waar ik goede herinneringen aan heb.

  Leuke school waar ik goede herinneringen aan heb. Ook door alle aktiviteiten die we buiten school organiseerden. De jaarlijkse 'werkweken' bijvoorbeeld. Dhr. Walraven was onze klasseleerkracht. Prima man en veel van hem geleerd. Met Henk van de Rozenberg en Eelco Spaan heb ik nog steeds kontakt. Andere klasgenoten eigenlijk uit het oog verloren. Na 10 jaar heb ik nog eens een reunie van ons jaar georganiseerd, het wordt tijd dat weer eens te doen. Ik ben benieuwd hoe het met iedereen gaat.

  Christelijke Pedagogische A..., 1979