Ontdek PLUS

Hans de Groes

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans de Groes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans de Groes heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na mijn PD heb ik hier mijn MBA gehaald.

  Na mijn PD heb ik hier mijn MBA gehaald. We gingen met een hele groep van IVIO naar deze school. Van de hele klas waren maar een paar mensen in 1x geslaagd. Aansluitend SPD gedaan maar nu alleen. Dit was geen succes. Pas in 1995 de studie weer opgepakt.

  Cursussen MO van 1923, 1989

  Na een paar jaar studiestilte weer begonnen met SPD.

  Na een paar jaar studiestilte weer begonnen met SPD. Volgde de lessen op het Marnix college. Om er tempo in te brengen meerdere avonden per week les gevolgd. Helaas haalde ik mijn laatste examen niet zodat ik alsnog communicatie moest doen (naast 1 jaar verloren door een her). Ik weet nog heel weinig namen van die periode. Alleen mensen waar ik ook buiten het lokaal zag ken ik nog (zie ik nog steeds). Diploma uitreiking in Madurodam. Een aanmoedigingsprijs + de studieprijs gewonnen !

  Preahep PDB, 1995

  Overstap gemaakt van Bussum naar Vlaardingen.

  Overstap gemaakt van Bussum naar Vlaardingen. Heb nooit echt kunnen wennen aan de manier van werken of eigenlijk hoe er naar leerlingen werd gekeken. Handjes voor aan het bed, keuken en schoonmaak. Voor de rest mond houden. De kinderafdeling was een hele leuke tijd waar ik met plezier aan terug denk.

  Centrale School Opleidingen..., 1987