Ontdek PLUS

Hans Bouma

Kent 3 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Bouma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Bouma heeft 7 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn uitgebreide gegevens stonden bij Chr.

  Mijn uitgebreide gegevens stonden bij Chr. Lyceum Populierstraat, maar die naam is gewist!!! Leraren: Tanis (E), Bakker (bio), De Graaff (gesch),

  Christelijk College De Popu..., 1958

  Ik kwam vanuit Friesland op deze school (in de 2e klas); dat was heel erg wennen (ik kwam uit een piepklein dorpje).

  Ik kwam vanuit Friesland op deze school (in de 2e klas); dat was heel erg wennen (ik kwam uit een piepklein dorpje). Mijn vader was aan deze school eerst gewoon meester en na het overlijden van dhr. van Ginkel 'bovenmeester'. Ik zat maar 1 jaar op deze school. In de klas bij juffrouw Visser, een schat van een vrouw, wel streng, maar bij ons thuis heel aardig. Toen mijn zus ook naar school moest en ik niet meer als enige achterop bij mijn vader op de fiets -en later de Solex- meekon, ging ik naar een school die dichter bij huis was (in Morgenstond).

  marnixschool, 1953

  In die tijd een tweemansschool met 2 lokalen: elke rij was een klas! Mijn vader was hoofd (1948-1953) en we woonden in het grote huis naast de kerk.

  In die tijd een tweemansschool met 2 lokalen: elke rij was een klas! Mijn vader was hoofd (1948-1953) en we woonden in het grote huis naast de kerk. In 1953 helaas vertrokken naar Den Haag... Weg uit een verrukkelijk Frysk doarpke. Ik was bijna 7 jaar. Bereikbaar op ********** met naam fambouma

  De Gearrin, 1952