Ontdek PLUS

Hanneke Van dalen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hanneke Van dalen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hanneke Van dalen heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Opleiding verpleegkundige B: Ik heb een fijne tijd gehad op de cruquiushoeve en heb op verschillende afdelingen gewerkt.

  Opleiding verpleegkundige B: Ik heb een fijne tijd gehad op de cruquiushoeve en heb op verschillende afdelingen gewerkt. ook stage gelopen op vogelenzang. Nu werk ik alweer 13 jaar op een school voor speciaal onderwijs.Op de kleuter afdeling. Namen; ja ik weet er nog best veel ook Ria Gijsen ik zag dat je er al bij stond .Ik ben voor de tweede keer getrouwd en heb twee zoons .

  Meer en Bosch Inservice opl..., 1968

  Juffrouw Frij schoolreisje naar de duinen met alle kleuters.

  Juffrouw Frij schoolreisje naar de duinen met alle kleuters

  Rehoboth, 1954