Ontdek PLUS

Hanneke Langenberg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hanneke Langenberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hanneke Langenberg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat in de klas bij Bea Kramer, Tineke (Toet) Majoor Tom Meijer (was mijn buurjongen) Marja Muller Ingrid Kröner( Nichtje van Bea?) Ellen Grote Marion ? Thea Ates Huub Hol Max Groen Huib Eliazar Tjarda Visser en ? Onderwijzers die ik me kan herinneren:

  Ik zat in de klas bij Bea Kramer, Tineke (Toet) Majoor Tom Meijer (was mijn buurjongen) Marja Muller Ingrid Kröner( Nichtje van Bea?) Ellen Grote Marion ? Thea Ates Huub Hol Max Groen Huib Eliazar Tjarda Visser en ? Onderwijzers die ik me kan herinneren: Jufr. Andriessen 1e en 2e klas Volgens mij was ze al stokoud en had ze 53 kinderen in de klas of zo iets. Meneer van Slingerlandt, ook hoofd van de school, meneer Noorland?. Ook hij zat geloof ik al tegen z'n pensioen.

  Potgieterschool, 1952

  Ik kwam in de tweede klas op deze school.

  Ik kwam in de tweede klas op deze school. Ik kwam van het Lely-lyceum.Ik herinner me nog Onland ( Nederlands) den Besten. Hij gaf Duits maar hij begeleidde me met gedichten. Iets interscholairs o.i.d. We hadden geloof ik ook een schoolkoor, o.l.v. ? Namen van klasgenoten weet ik niet meer zo goed. Hans Swier, Marian?

  1e O.H.S., 1961

  Ik heb wel leuke herinneringen aan deze school, hoewel ik hem niet heb afgemaakt.

  Ik heb wel leuke herinneringen aan deze school, hoewel ik hem niet heb afgemaakt. Reis naar Frankrijk! Ik zat in de klas bij o.a. Truus Gase, Ineke Bos, Ernst Bunders, Loek de Wilde.

  Ir. Lelylyceum, 1958