Hanneke Habraken

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hanneke Habraken en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hanneke Habraken heeft 76 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Sint Agnes wij vieren U feestdag en eren U blij met ons lied.

  Sint Agnes wij vieren U feestdag en eren U blij met ons lied.Opdat...........????????? En dan Sint Agnes wij willen u vragen, maak ons ook zo gelukkig en blij en dan weet ik het niet meer. Dit lied zongen wij vaak in de aula. Wie kent nog alle woorden ? Ook zongen we het lied van de Negertjes van Borneo die hebben zo graag een radio, nu sparen wij met heel de school voor de negertjes van Borneo. (Geen wonder dat ik met een zanger ben getrouwd) Wie vond Zuster Ansfrieda (het frietje) ook zo verschrikkelijk ? Verder vond ik het een hele fijne onbezorgde periode in mijn leven en was graag bij de zusters. Hele vakantie's bracht ik op het klooster door.

  St. Agnesschool, 1956

  Aan de Theresia Mulo heb ik goede herinneringen.

  Aan de Theresia Mulo heb ik goede herinneringen. Aan de leerkrachten, waaronder ook veel zusters en aan mijn klasgenoten. Het was streng maar gezellig met een sfeertje wat je nu volgens mij niet meer tegenkomt. Zie mijn profiel op schoolbank.nl

  ST THERESIA, 1962

  Hanny van Rijswijk is mijn meisjesnaam.

  Hanny van Rijswijk is mijn meisjesnaam. Hoofd van de school was toen Zuster Redempta(overleden), met verdere onderwijskrachten die ik me herinner; Meneer Kuijten, Klomberg(overleden), van Opbergen(overleden), Schoenmakers(overleden), Koevoets(overleden). Zuster Theonee, Mevrouw Rinkes etc. Namen van interne meisjes komen boven; Yvette Tekla, Marie-Pauline(nichtje zuster Redempta) Door drukke werkzaamheden herinner ik me heel weinig, wie verteld mij iets over die tijd toen en over mij. Mijn enige zusje was Anja van Rijswijk, ,zij woont al 23 jaar in Duitsland. Met Els Kooijmans, Mayke van Opbergen(overleden)Noortje Paymans, Franca Toemen(overleden), Marianne van Spaandonk daar ging ik mee om. Ik weet dat Franca is overleden en dat Marianne haar dochter een boek heeft geschreven over Anorexia Sophie Loots. Met Sophie en mij klikt het heel goed. Ik heb zelf geen kinderen. Noortje woont hier en is getrouwd met een jongen waar ik verliefd op was. Hij was samen met mij bij de drumband Taxandria. We waren te jong en durfden het niet tegen elkaar te zeggen. Ik ben getrouwd vanaf mijn 21 met Albert Habraken een broer van Francine en Ria, die ook bij ons op de MULO zaten Hij heeft tot 2000 een dans-en amusementsorkest gehad. Dit jaar toevallig winnaar van het Knotskrakersfestival met het lied Ik kan wel janken. Kijk op omroep Brabant, dan zie je mij ook. Hij zingt dit lied, speciaal voor mij geschreven, alleen tegen een jongere vrouw. Dit moest voor de clip. Ik was te oud. Op de clip draag ik een blauw hoedje en een rose boa. Ik heb in Oisterwijk, 2 juwelierszaken kom eens kijken zou ik zeggen. Ik zou het heel erg leuk vinden reacties te ontvangen. Gisteren ben ik lid geworden van Hyves en Windows Live Messenger, daar zie je mijn profiel. Ook heb ik op de Sint Agnesschool gezeten Mijn ************************

  Catharinenberg, 1962

  ?