Ontdek PLUS

gust deWit

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van gust deWit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  gust deWit heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb slechts een jaar op deze school gezeten.

  Ik heb slechts een jaar op deze school gezeten. Lekker dicht bij huis. De broeder was wel aardig, ik ken alleen Jantje Holla en Wes Korrel nog van naam.

  Saint Louis L.O., 1966

  Een klein schooltje, met een dikke bovenmeester die suikerziekte had.

  Een klein schooltje, met een dikke bovenmeester die suikerziekte had. Als er een jarige was dan verdeelde hij zijn taartje in 23 stukjes en de laatse mocht zijn vingers aflikken... Dhr. Schouten was een aardige meester, dhr. Vonk eigenlijk ook, maar hij werd erg veel gepest. Toen overleed hij plotseling gedurende ons schooljaar. Met een medeleerling ben ik zijn (nog jonge) vrouw thuis gaan opzoeken/condoleren. Het was een openbaring dat een onderwijzer ook nog zoiets als een gezin en een priveleven had..... daar dacht je als kind eigenlijke helmaal niet bij na. Na deze school akte ik voor het ULO examen en omdat ik nog jong was zeiden ze tegen me: doe de 6e klas maar nog een keer en daarom ging ik toen naar de de St Louis lagere school op de Keizersgracht.

  Corneliusschool, 1964

  Broeder Theoderik (helaas overleden) deze man heeft veel goeds gedaan, verder zat er een vreselijke leraar Duits op (Dhr.

  Broeder Theoderik (helaas overleden) deze man heeft veel goeds gedaan, verder zat er een vreselijke leraar Duits op (Dhr. Raassen o.i.d) en heel erg foute gymleraar... De kettingrokende leraar Engels zijn naam ben ik vergeten en de non die algebra gaf... wat was het eigelijk een vreselijke school. Gelukkig heb ik later leukere scholen gehad! Wel leuk dat we opeens meisjes in de klas kregen, toen werd het weer de moeite waard om naar school te gaan. Ik heb er niet veel geleerd, maar ik deed ook niet erg mijn best. Dus: eigen schuld!!

  Saint Louis ULO, 1967