Ontdek PLUS

Guido Stringa

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Guido Stringa en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Guido Stringa heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan mij hier nog veel van herinneren;heb vanaf kleuterklas tm begin 5e klas gezeten.

  Ik kan mij hier nog veel van herinneren;heb vanaf kleuterklas tm begin 5e klas gezeten. In 1973,1e klas,naar het nieuwe gebouw,songfestival in de kuil,schoolzwemmen de hommel,schooltuintjes in Transwijk. Namen? Frank Wals,Anton den Hartog,John Baartwijk,MarcelCoelman,Hans Koopman,Gusta,Lia,,Rene Lubach,Jerrel Castillion,Mierla Clarck. Het wordt tijd voor een reunie !!!!!!!! (zie mijn reunie!!)

  OSB Hendrik van der Vlist (..., 1972

  Ben halverwege de 5e klas op deze school gekomen.

  Ben halverwege de 5e klas op deze school gekomen. Heb toch wel veel herinneringen zoals voetballen op het plein,hut bouwen op de zandvlakte wat nu de Lekboulevard is! Schoolreis HULSHORST met inderdaad songfestival,ik meen me te herinneren dat ik LUV deed!! Trok veel op met Jilles Bodegom en Robert Looren Ben nog naar de reunie in 1984 geweest.

  Zandveld school, 1977

  Heb hier MAVO en HAVO gehaald.

  Heb hier MAVO en HAVO gehaald. De reis naar Parijs in november 1982 (heb nog wat foto's) De reis naar Praag 1985: Busongeluk,we kwamen om 06:00 's ochtends aan in hotel (Slapy) en heb samen met Jan den Braven en Fred Engelsman nog patat als 'ontbijt'gegeten. Ook het 'jatten' van de vlaggen vanwege de 1 mei viering staat mij nog bij we waren nog bang dat we aan de grens zouden worden gecontroleerd! Schoolvoetbalkampioen 1987

  OSG Hendrik van der Vlist, 1979