Ontdek PLUS

Gonny Besselink

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gonny Besselink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gonny Besselink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  zie ook politie opleidingsschool Den Haag.

  zie ook politie opleidingsschool Den Haag. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] zie ook politieopleidingsschool Den Haag [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Een heerlijk jaar, maar oh wat viel de praktijk tegen. Het beruchte zwembad De Regentes, waar een of andere malloot met ammonia ging schoonmaken, waardoor ik nog een ochtend in het Westeinde Ziekenhuis heb gezeten. Na 10 jaar bedrijfsleven toch weer bij de politie terechtgekomen, nu in Apeldoorn en wel op de Meldkamer

  Politieschool, 1978

  Ik weet nog dat ik het heerlijk vond dat ik eindelijk naar school mocht.

  Ik weet nog dat ik het heerlijk vond dat ik eindelijk naar school mocht. Juffrouw Stoltenborg, juffrouw Kip, die zo lekker aan je oren kon trekken. Mevrouw Visser die ziek werd, dhr Meijer van de 4e waarmee je zo heerlijk kon dollen. Van Raalte die door ons zooitje overspannen raakte en in de zesde dhr Geurtsen. En ik las over het poederen wat inderdaad zo vreselijk leuk was om te doen.

  de bongerd, 1966

  Ik kan me onze Wiskundeleraar Pietersen goed herinneren, die helaas overspannen raakte.

  Ik kan me onze Wiskundeleraar Pietersen goed herinneren, die helaas overspannen raakte. Verder was mijn hartsvriendin destijds Jacinta Derksen. Ik was ontzettend graag op hun boerderij buiten Doesburg.

  Christelijke MAVO de Schuts..., 1972