Ontdek PLUS

Gijs t Hart

Kent 60 personen

Getrouwd
Woont in Pernis

  Bekijk het volledige profiel van Gijs t Hart en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gijs t Hart heeft 10 klassenfoto's en kent 60 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Inmiddels 60 jaar; sinds 1985 getrouwd met Hetty.

  Inmiddels 60 jaar; sinds 1985 getrouwd met Hetty. We zijn kindvrij en ik ben werkzaam in de zachte sector. Sinds 35 jaar maatschappelijk werker. Woonden 33 jaar in Zwijndrecht, maar nu weer terug op Pernis; ben traumavrij wat betreft jeugd en school. Moet wel lachen om al die herinneringen. Vind het leuk om bekenden tegen te komen.

  Vijverberg, 1981

  Zat in de klas o.

  Zat in de klas o.a. met Jan Ketting, Piet Verschoor, Hans de Bruijn, Henrieke Riegman. Les van juf vd Wal, meester Arie de Bruin, Rollema natuurlijk... Leuke tijd gehad met schoolvoetbal. Waag het niet om te zeggen: je kon vroeger toch zo goed leren. Heb mijn levenslessen gebruikt in mijn huidige beroep van maatschappelijk werker. Kan uit eigen werkervaring nu zeggen dat een goede CITO toets geen fuck zegt over hoe je terechtkomt in het leven. Het heeft immers allemaal met je vorming te maken, waarvan school gelukkig maar een onderdeel is. Leuk om nu terug te kijken naar een onbezorgde tijd. En om te zeggen: ik ben een Pernisser..

  Ds. W.v.d.Bijtelschool, 1968

  Kan me vaag de naam van juffrouw Mes (?) herinneren.

  Kan me vaag de naam van juffrouw Mes (?) herinneren. Na 2 jaar splitste de klasjes zich naar de Bijtelschool en de Visserschool. Zat op eerstgenoemde. Weet bijna alle namen bij een foto nog te herinneren, hoewel al 20 jaar weg uit Pernis. Kan me niet zoveel herinneren van de sfeer; in ieder geval heb ik als linkshander pas laat veters leren strikken en knippen gaat nog steeds niet al te soepel. Verder wel goed terechtgekomen; bezoek Pernis regelmatig en zie nog wel bekende gezichten. Misschien doet dit herinneringen oproepen: was mijn tijd ver vooruit wat betreft cosmetische ingrepen: was erfelijk belast met zeiloren en heb sinds 1968 daar geen last meer van. Kom maar op met jullie ontboezemingen ! Groeten,.

  Prinses Margrietschool, 1966