Gerry Groen

Kent 1 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerry Groen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gerry Groen heeft 4 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wij hadden handwerkles bij "mokkapunt" (sorry) en we mochten naar de radio luisteren toen Wilma Driessen voor het eerst op de radio kwam.

  Wij hadden handwerkles bij "mokkapunt" (sorry) en we mochten naar de radio luisteren toen Wilma Driessen voor het eerst op de radio kwam. Haar vriendin was o.a. Corry de Haan. Ik deed in 1957 eindexamen. We hadden een leraar, die geen orde kon houden en hij schreeuwde; op je knieën jij en de leerling zei toen; dat doe ik niet, want dan krijg ik kale knieën, ook zei hij je kunt straks je kop uit de muur hakken en niemand durfde te lachen. Mijn schoolliefdes waren o.a. Wim(pie) de Goede, Rinus Breeman, Wim Huisman en nog vele anderen. Mijn beste vriendinnen waren Truus Heijmans en Nel de Jong. Heb gezocht naar b.g. klasgenoten, maar helaas kan ik geen een vinden. Alleen van Rinus Breeman weet ik dat hij overleden is.

  Chr. School voor (M)ULO, 1952