Ontdek PLUS

Gerrit Verhoef

Kent 12 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerrit Verhoef en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gerrit Verhoef heeft 1 klassenfoto's en kent 12 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vanaf september 1958 zat ik op deze school.

  Vanaf september 1958 zat ik op deze school. Ik volgde de opleiding tot Radiotelegrafist der Koopvaardij (2e Klasse). Zo heette het beroep toen. Later is de naam gewijzigd in Radio-Officier. Ik ben in 1961 geslaagd. Zat in de klas met o.a. Bert Stomp (nog steeds mee bevriend), Hans Boekelman (sinds enige jaren weer kontakt), John Kimmel, Coen Betzold, Luttik, Hans Bierlee, Bouke Blauw. Dit zij zo enige namen. Door omstandigheden nooit gevaren. Woon sinds 2006 in Ierland.

  Zeevaartschool van het Zeem..., 1958

  Ik ben in 1950 op deze school (in de 3e klas)gekomen vanuit Zuilen.

  Ik ben in 1950 op deze school (in de 3e klas)gekomen vanuit Zuilen. Ik vond het een prettige school. In de klas gezeten bij juffrouw Bruinsma en meester Wagenaar. Ook veel vervangers gehad waarvan een erg goed speelde op accordeon. Dit vond later Wagenaar niet zo goed, want we waren volgens hem verpest. Hij gaf zangles mbv. zijn viool. Mijn vader had in zijn jeugdjaren nog les van hem gehad en het leuke is dat mijn zoon ook een blauwe maandag op dezelfde school heeft gezeten! Goeie herinneringen aan de schoolreisjes en het voorlezen van juffrouw Bruinsma, Bruintje Beer geloof ik. Memorabel was ook het in de hoogste klas zelfstandig gaan, onder schooltijd, naar het badhuis in de Kanaalstraat. We kwamen steeds later terug wat uiteindelijk resulteerde in het naar huis sturen van de voltallige groep, jongens in dit geval! In die tijd ook bijlessen Frans gehad in de Pieter Bothstraat (in de 5e en 6e klas), na schooltijd dus... Omdat ik nogal lang was mocht ik de schoolbel luiden

  Anselijnschool, 1950

  Zaalhandbaltournooien, schoolreizen, verhuizing van Pieter Bothstraat naar Cervanteslaan waar de nieuwe Spinozaschool in, ik meen 1956, werd betrokken.

  Zaalhandbaltournooien, schoolreizen, verhuizing van Pieter Bothstraat naar Cervanteslaan waar de nieuwe Spinozaschool in, ik meen 1956, werd betrokken. Onderwijzers in die periode waren o.a. Moes, Hummel, Wigt, Rijlaarsdam en het hoofd Knop. Tweemaal schoolreisjes (meerdaagse) naar de Kaag en Emst-Epe (per fiets!).

  Spinozaschool, 1954