Ontdek PLUS

Gerrit de Boer

Kent 4 personen

Getrouwd , 1 kinderen
Woont in Groningen

  Bekijk het volledige profiel van Gerrit de Boer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gerrit de Boer heeft 2 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was in het jaar dat ik er zat niet gered.

  Ik was in het jaar dat ik er zat niet gered. Binnen een jaar na de J&V dan ook volledig teruggevallen en leefde als een zondaar samen met een vrouw. Binnen een jaar kregen we een kind. twee jaar daarna zijn we getrouwd 'omdat dat makkelijk was'. Een jaar na ons trouwen zouden we gaan scheiden omdat we op de verkeerde basis getrouwd waren. Dat was het moment van breken. Volledig gebroken ben ik in 1999 tot bekering gekomen. Anderhalve maand kwam mijn vrouw', Margriet, tot bekering. Omdat God ingreep in ons leven, zijn we nu nog steeds bij elkaar. We zijn nu zeer actief betrokken in de locale kerk: Evangeliegemeente De Deur. Deze gemeente heeft een visie voor wereldevangelisatie en in de halfjaarlijkse conferenties worden dan ook regelmatig nieuwe kerken geplant.

  Jong en Vrij - Trainingssch..., 1993

  Huiswerk maken bij De Groot.

  Huiswerk maken bij De Groot. Absoluut de beste leraar die ik ooit gekend heb. Heeft een blijvende indruk gemaakt op mijn leven. Verder was de 'groen' wel leuk. Achteraf jammer dat ik er niet meer van gemaakt heb dan het 'hakken over de sloot' werk.

  Chr. Mavo Groen van Prinsterer, 1989

  Ik kan me de PD herinneren als een strenge school.

  Ik kan me de PD herinneren als een strenge school. Maar de leraren hadden ook een enorm inlevingsvermogen en oog voor problemen. Meester Bosch en Van de Poel waren absoluut mijn vaforieten. Juf Huisman mag ik hier ook niet vergeten

  Petrus Dathenus, 1982