Ontdek PLUS

Gerrit Bouhuis

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerrit Bouhuis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gerrit Bouhuis heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Er zijn wel wat dingen blijven hangen zoals, v/d Wateren(Eitje),Prudon(Pluto),Keizer(Wiskkunde),en natuurlijk Smit, hij werd eens een keer via de school intercom opgeroepen bij Bloemsmam en wij hadden een kabeltje met 2 krokodillenbekjes achter aan de ban

  Er zijn wel wat dingen blijven hangen zoals, v/d Wateren(Eitje),Prudon(Pluto),Keizer(Wiskkunde),en natuurlijk Smit, hij werd eens een keer via de school intercom opgeroepen bij Bloemsmam en wij hadden een kabeltje met 2 krokodillenbekjes achter aan de band van z'n stofjas geklemd, en daar is ie helemaal mee naar Bloemsma gegaan, alleen toen hij daar natuurlijk weg kwam is ie door Bloemsma getipt. Echt wel leuke tijd gehad, we spoten boorolie tegen het plavond via het luchtsysteem, ik ben toen dat jaar ook wel blijven hangen. Beverdam met z'n Renault Gordini, Schriever(Metaal), de Brie(Engels),Westerman(Smeden),Bijlsma(ook Engels),Vlasveld(de bordewisser),Sleeboom(tekenen),Meijer(electrotechniek),Hamersveld(metaal,buiten in de middelste barak), later ook schilderen maar daar weet ik de naam niet meer van. Een aantal klasgenoten weet ik ook nog wel, zoals Ruud Heringa, Peter de Droog, Leo van Aggelen, Frans Jans, Wim de Vries, Ton Bosma(n), John Hiel, Peter Koper, Arie Tiggelman, Leo Spierenburg, Piet Keizer, R??.Bijker, Gerrit v/d Wetering. O, ja Hr.Pieneman(peuntje)voor autog. en electr, lassen. En de fietsenkelder, de kantine met Hr.Goosens of zo, hij had een Triumph Herald. Als je een beetje door denkt komt er steeds meer naar boven.

  Lagere Technische School, 1960

  Niet veel meer, ik zie nog wel het grote ronde raam als je voor de school stond.

  Niet veel meer, ik zie nog wel het grote ronde raam als je voor de school stond. Een lange gang, met op het einde de speelplaats. Toen met veel oude autobanden. Juf Langelaar als hoofd v/d school, maar meer namen kan ik me niet meer herinneren. Jammer genoeg geen foto's uit die tijd.

  Oranje kleuterschool, 1951