Ontdek PLUS

gerhard hartdorff

Kent 0 personen

SINGLE , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van gerhard hartdorff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  gerhard hartdorff heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  een van de leukste perioden uit mijn leven:4 jaar meester op de oranje nassauschool; enorm veel plezier gehad met liedjes zingen en musicals maken samen met de kinderen; floris ende blanchefloor; esmoreit;ontzettend gelachen met collega henk hoff die hela

  een van de leukste perioden uit mijn leven:4 jaar meester op de oranje nassauschool; enorm veel plezier gehad met liedjes zingen en musicals maken samen met de kinderen; floris ende blanchefloor; esmoreit;ontzettend gelachen met collega henk hoff die helaas al jong overleed; oranje nassauschool: alleen maar leuk!

  Oranje Nassau School, 1969

  leuke tijd gehad op deze school; leraren die ik mij kan herinneren: Blanken (dir.

  leuke tijd gehad op deze school; leraren die ik mij kan herinneren: Blanken (dir.), Vollema, Van Hemesen (meidengek), Van Nes( ook niet vies van..), de Graaf (goeie leraar); wilde tijd: zat in bandjes als de Eko's en Granny's lovers; was verliefd op Vera Koopman (hoe zou het met haar gaan?); op dansles bij Ferry Kniestedt in Nieuwendam; examen in De Kolenkit;

  ULO Noord, 1961

  naar het Kinselmeer met Meneer Van Nes (leraar Duits)! muziek maken: in banjes spelen w.

  naar het Kinselmeer met Meneer Van Nes (leraar Duits)! muziek maken: in banjes spelen w.o. The Eko's;periode meneer Blanken als directeur(fijne vent);Koobs voor wiskunde en Nederlands(leuke man); de Graaf later voor wiskunde; school nog in Blauwe Zand!

  Protestants Christelijke MA..., 1961