Gerda deBruijn

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerda deBruijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gerda deBruijn heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zr.

  Zr. Augustina was de directriesche,dan was er nog Zr. Valentina voor de handwerkvakken. In klas 2 was Paula van Alphen de juf , richte een koortje op de Schellebellen genaamd (ik was daar ook bij)we gingen diverse keren naar de KRO studio om voor en na de kinder hoorspelen te zingen.We werden begeleid door Jules de Korte, Harry Bannink en maakte ook Lex Goudsmit mee in de studio. 1 liedje kan ik me nog herinneren dat heet: Ik heb een briefje gekregen van de Lentefee. (weet er nog 2 coupletten van) In de bus zongen we vaak de canon: toemba toemba toemba toemba toemba toemba toemba schiet hem dood in zijn poot leg hem in zijn kissie doe er dan wat water bij dan zwemt hij als een vissie.(langzaam beginnend en dan steeds sneller en door elkaar gemixed) Klas 5 en 6 ben ik niet geweest ,deze heb ik op de Jozef school gevolgt in Soest.

  st theresiaschool , 1958

  De directeur was Meneer van der Linden, of meneer Onder de Linde en die zag ik bij een van de foto's staan .

  De directeur was Meneer van der Linden, of meneer Onder de Linde en die zag ik bij een van de foto's staan . Ook was er een juffrouw Heikie die gaf kunstdansen. En er werden in de zomer avond feesten gehouden op het terein.In de groepskamer zo hard mogelijk lopen naar de radioluidspeker (op de wasbak rand klimmend) als jou favoriete zanger of groep te horen was en de radio zo hard mogelijk zetten.Van suiker en zwartwit een mengsel kloppen en dit was toen een lekkernij(later nog eens gemaakt kon niet begrijpen wat er zo lekker aan was) Stiekem met elkaar roken op de wc ( voor straf wc's schoonmaken met hele kleine borstels)Mijn laatste avond was in de zomer het slaapkamer raam stond wagenwijd open...we sliepen met z'n vieren of vijven op een kamer en hielden die avond een kussen gevecht (kussen vloog uit het raam naar buiten alwaar meneer van de Linden liep)die het dus even later boven kwam brengen....

  BJ internaat VALENTIJN, 1964

  Ik kwam vanuit Soestdijk en heb de laatste twee jaar op de Jozefschool de lagere school afgemaakt.

  Ik kwam vanuit Soestdijk en heb de laatste twee jaar op de Jozefschool de lagere school afgemaakt. Een school vriendin van me is gelijktijdig van de Theresiaschool naar de Jozefschool gegaan,ze heette Bernadet Brok( nu Bernadet Roest-Brok) we hebben nog altijd contact.We kwamen bij juffrouw Keel in de 5 de klas,dus zijn maar 2 jaar op deze school geweest. Wie de 6 de klas docent was ben ik vergeten.Als ik het me nu goed herinner was meester Janssen in de zesde klas de leraar.

  St. Jozefschool, 1963

  ?