Ontdek PLUS

Gerard W. Leppers

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerard W. Leppers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gerard W. Leppers heeft 10 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dagelijks op de fiets van Elst naar de Mulo in Amerongen.

  Dagelijks op de fiets van Elst naar de Mulo in Amerongen. Er was (nog) geen schoolgebouw en daarom zat er een groep in het Dorpshuis en een groep in de bijgebouwen van een kerk. Niet de leerlingen-, maar de leraren wisselden van klas. Ik zat dat jaar in de kerk bij onder andere Maris en Van de Poel (frans). Met deze laatste kreeg ik al snel een verbale aanvaring. Hij kende mijn vroegere familie, inclusief scheldnamen en vond het leuk om die in de klas te gebruiken. Toen ik hem klassikaal confronteerde met zijn eigen uitscheldnaam uit dat verleden, werkte hij me binnen enkele dagen efficiënt van school.

  Menora MAVO, 1966

  In een kleine hechte groep getraind worden voor verkeerssurveillant en met dat zelfde groepje overnachten in de kleine slaapzalen van het oude pand waren ingredienten voor een prettige herinnering.

  In een kleine hechte groep getraind worden voor verkeerssurveillant en met dat zelfde groepje overnachten in de kleine slaapzalen van het oude pand waren ingredienten voor een prettige herinnering.

  Verkeersschool van het Korp..., 1981

  Ik heb prettige herinneringen aan de politieopleiding.

  Ik heb prettige herinneringen aan de politieopleiding. Klas R met de docenten adj. A. Wassens en Owmr. Danel. Als sportdocent Stegenga. Ik heb later gewerkt bij de landgroep Montfoort, de Technische Recherche Amsterdam en de Verkeersgroep Utrecht. 1 april 1986, exact 12 jaren later ben ik bij de politie weg gegaan, het bedrijfsleven in. Momenteel werk ik in België in de recreatiesector.

  LSOP Politie Onderwijs- en ..., 1974