Gerard hoeven

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerard hoeven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gerard hoeven heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik woonde tegenover deze school aan de roerdomplaan.

  Ik woonde tegenover deze school aan de roerdomplaan. Mijn eerste juf heette Versnel en woonde boven de apotheker bij het oude raadhuis. Er was een oudere juf in de tweede klas, Van Berden. Er was een "rouwdouw" die Scheepstra heette, grappig en grof, maar ik heb geen les van hem gehad. Klarenburg was de hoofdmeester en zijn dochter Lonneke zat in een klas lager dan ik. In de zesde meester Coenraadts, erg correct en plezierig. Er was in de vierde een markante leraar, wiens vrouw ook lerares was; later verhuisden ze naar hilversum, waar de school in het nieuws kwam vanwege haarluis. Hijzelf had een enorme baard, zodat iedereen dacht dat hij de bron van de haarluis was :-) Ik heriner me een hoop namen, omdat ik een oude klassenfoto tegenkwam. Ik heb de foto nog niet gescanned, maar hier zijn wat namen voor eenieder die geinteresseerd is: RobbertJan van Kranen, Tonny van Munster, Freek van Leeuwen, Hans de Boer, Frans Bothof, Cora de Man, Lia Saleij, Rob Vroman, Michael en Jerry Stevens, Ronnie Schiedon, Rudi Groeneweg, Sjors Monster, Jaqueline van de Griend, Nicolette den Hollander, Irene van Vliet(was mijn buurmeisje) Corrine de Ronde (ik geloof dat zij korte tijd TV-presentatrice is geweest)

  van leeuwenschool, 1963

  Fantastische samenvatting door Rob Sanders; Ik herinner me de meeste namen nu, maar ik geloof niet dat ik Rob ken; was Ineke misschien je zus? In 1969 naar Atheneum aan de bermweg in Capelle Schenkel, F.

  Fantastische samenvatting door Rob Sanders; Ik herinner me de meeste namen nu, maar ik geloof niet dat ik Rob ken; was Ineke misschien je zus? In 1969 naar Atheneum aan de bermweg in Capelle Schenkel, F.Yark was conrector aldaar en van Beverloo was rector en zetelde in het "hoofdgebouw" Romanohof. Leraren, die ik me herinner van die tijd zijn Reeb en de Zanger (wiskunde) Zwaan (nederlands), Wijting voor Frans en de trips naar Parijs, die schattige kettingrokende kenau voor nederlands Tillema, uitstekende leraar scheikunde Van Beek, die later trouwde met een lerares nederlands (Beem-Bos)Het "houten gebouw" brandde af in ca 1973 en iedereen ging naar romanohof en verschillende dependances en noodscholen. Ik herinner me wat namen van makkers Frans Louter, Rob van Kranen, Rob in't Veld, Annelies Kooymans, Ankie Kramers, Wim Duffourne, en later Gert Abma (Ellen Bustraan), Paul van Drent, Ronald van der Meijden. Hm als ik wat meer nadenk dan herinner me ik meer. Als examen fuif gecampeerd op het land van een echtpaar, dat aan de kralingseweg woonde en grensde aan Michelangelostraat met de achtertuin. We hebben de bungalow gestript en opnieuw geverfd in ruil voor toestemming. Goede ruil!! Maar veel gelachen. Ik vul dit volgende keer aan. Zend me een mailtje als je op deze school gezeten hebt naar hoef bij ntlworld dot com. Ik woon nu in engeland en zou het leuk vinden met oude bekenden herinneringen uit te wisselen

  Scholengemeenschap Prins Al..., 1969

  Na een jaar CT in Delft te hebben gedaan besloten om zo snel mogelijk een diploma te verkrijgen en in het 2e jaar begonnen.

  Na een jaar CT in Delft te hebben gedaan besloten om zo snel mogelijk een diploma te verkrijgen en in het 2e jaar begonnen. Ik kreeg een hoop vrijstellingen voor het 1e jaar maar moest meerdere vakken inhalen en aftesten voor kerstmis; Wosten en Prins hebben me hier fantastisch geholpen. Prins vond het maar niks en vond het nodig me altijd te herinneren aan de TH Delft en gaf me slechte beoordeling voor mijn practicum wat eigenlijk ongehoord was. Dus kreeg ik 2 herexamens: regeltechniek en thermo; beiden scoorde ik een 9. Met dank aan Prins, de onwetende arrogantie zelve. Pametex regelmatige explosies Streber van Delft; is-ie directeur nu?? jaren later kwam ik zijn broer tegen in Nijmegen toen ik een huis kocht en hem als notaris trof. Dolle tijden; altijd kaarten (voor geld) of naar de kroeg. Ed Kuttschreuter had een motor en kocht een Robin Reliant (vanwege zijn zwangere vriendin!) De eerste dag gingen we met zijn Robin naar de kroeg met Gerrit Jue en Max van de Meer, maar Ed was nog niet zo'n geweldige chauffeur en op de terugweg in de Wegastraat gingen we op z'n kant! Na drie keer tegen geparkeerde rij auto's geknald te zijn kwam het plastic vehikel tot stilstand en waren we allemaal in paniek om eruit te komen, omdat het naar benzine stonk, wat later geschaafd PVC bleek te zijn!! Wegens ruimtegebrek moesten we soms naar een gehuurde lokatie aan de andere kant van de spoorlijn; wat een bende, ik herinner me dat we elkaar te lijf gingen met de brandslang IN het gebouw. Ik herinner me Teunis Polak en Dik Tuyl van Practicum. Ook was er een Marco en Rob, waarmee ik soms naar de kroeg ging. Er was een sympathieke vent voor werktuigbouw, die me vaak een lift gaf terug naar rotterdam met z'n oude Ford Taunus

  HTS Wegastraat, 1978