george pancras

Kent 10 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van george pancras en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  george pancras heeft 1 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na wat omzwervingen zoals een half jaar naar zuid-amerika heb ik toch gekozen voor lekker muziekmaken, mijn Passie! Richting lichte muziek met enkele klassieke bijvakken.

  Na wat omzwervingen zoals een half jaar naar zuid-amerika heb ik toch gekozen voor lekker muziekmaken, mijn Passie! Richting lichte muziek met enkele klassieke bijvakken. Trompetles bij Eddie Engels en erg veel oefenen/spelen in Groningen en ommeland met jazzy en poppy bandjes. Heerlijk! Nu woon ik in Amsterdam. Ik speel veel en geef muziekles in een tbs-kliniek.

  Conservatorium, Noord Neder..., 1988

  Mooie lagere school met hoofdmeesters Stam en Vermeulen.

  Mooie lagere school met hoofdmeesters Stam en Vermeulen. Namen van klasgenoten: Gert van Dongen, Sjors en Hans Feld, Paul en Frans van Straalen, Jose en Christa Kunst, Darrie, Irma Laan Jolanda van Diepen en vele anderen...Mijn bijnaam was Kroes.

  Jozef en Mariaschool, 1966

  Rijks Hogere Landbouwschool.

  Rijks Hogere Landbouwschool. Hier heb ik landbouw en milieu gestudeerd. Mooie herinneringen aan de hele opleiding. Interessant en actueel, vooral de milieu-tak. We zijn begonnen als linksige gevaarlijke milieuterroristen, toen kwam de bodemvervuiling bij Lekkerkerk aan het licht, en vervolgens zijn we afgestudeerd als de redders van de natie!

  RHLS Groningen, 1981