Ontdek PLUS

Genia Broekmeulen

Kent 3 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Genia Broekmeulen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Genia Broekmeulen heeft 0 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten.

  Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten. Ik kan mij wel herinneren dat ik een van de drie meisjes was die op deze school zat. Ik werd vreselijk verwend dat kan ik mij wel herinneren. De gevolgen hiervan zijn mij zwaar gevallen bij het volgende internaat, waar dit direct de kop ingedrukt werd.

  Schippersinternaat, 1963

  Ik zat op de huishoudschool.

  Ik zat op de huishoudschool. Ik kan helaas maar een paar namen herinneren, Ietje Moonen, Dory Uhrmetzer. Een paar jaar geleden ben ik nog gaan kijken.Een gedeelte stond er nog, zelfs de oranje stoelen, het buffet waarvan de het servies moest halen en de tafels dekken. Ook nog enkele kamertjes waren er. Ik kan me nog herinneren dat er een kelder onder de hele school liep en waar ik met nog een aantal meiden heb gelopen onder het vertellen van de meeste spannende griezelverhalen.

  Pensionaat St. Anna, 1969

  Ik was een kostkip van het schippersinternaat aan de overkant.

  Ik was een kostkip van het schippersinternaat aan de overkant. In de vijfde klas hadden we mw. Stegeman (?) een chique dame voor die tijd en heel erg streng. namen van kinderen uit mijn schoolperiode: Yvonne Verhoeff, daar kwam ik nog wel eens thuis, Ceciel Smit, Corrie Velenturf, Liesbeth (op de laatste schoolfoto van de 6e zat ik naast haar vlgs.mij) Margreet Walraven enz.

  St Jozefschool, 1964