Ontdek PLUS

Geke van de Haar

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Geke van de Haar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Geke van de Haar heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Guus,fantastische leraar, kon mij er ook niet van afbrengen om te stoppen met de opleiding net voor mijn eindexamen.

  Guus,fantastische leraar, kon mij er ook niet van afbrengen om te stoppen met de opleiding net voor mijn eindexamen. Ik heb van deze opleiding geen diploma, alleen certificaat. Toch ben ik nog een tijdje op de Heygraef blijven werken als verpleeghulp, maar moest stoppen vanwege rugklachten. Ik heb er wel een leuke tijd gehad, samen met Bianca, Dick, ja we hebben wat gelachen. Ook Margo vergeet ik niet, Bianca en ik mochten nog weleens meerijden heerlijk!

  Zorgcollege, 1987

  Engelse Leraar Saarloos, ik kon alleen maar lachen tijdens die lessen Ik heb de K.

  Engelse Leraar Saarloos, ik kon alleen maar lachen tijdens die lessen Ik heb de K.V.J.V. opleiding gevolgd ( klas 1a, 2c en 3c), leraressen die me nog bekend zijn Yntema en Osinga. Lijkt me leuk om van iemand uit die periode wat te horen

  De Horst MDGO, 1983