Geert-Jan van Ek

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Geert-Jan van Ek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Geert-Jan van Ek heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam vanuit Dordrecht op de CNS voor alleen de 6e klas.

  Ik kwam vanuit Dordrecht op de CNS voor alleen de 6e klas. Een korte tijd dus, maar wel leuk met Bert Keulstra, Marcel Jongman en een hoop anderen.

  CNS III, 1980

  Leuke school met een heel prettige sfeer, leuke leraren en alles was nieuw! Enige nare herinnering is dat ik met kerst als 'Jozef' een bordkartonnen schaap omver liep (Inette was Maria geloof ik).

  Leuke school met een heel prettige sfeer, leuke leraren en alles was nieuw! Enige nare herinnering is dat ik met kerst als 'Jozef' een bordkartonnen schaap omver liep (Inette was Maria geloof ik). Ik trok vooral op met Pieter Overduin, dit jaar heb ik toevallig zijn boeken gelezen.

  de Burcht, 1979

  Een unieke periode en veel goede herinneringen.

  Een unieke periode en veel goede herinneringen. Doorsporten in de pauze, sabotage van practicum lessen, CBBA, survival in de Ardennen, échte noodgebouwen met hete kachels en veel tochtgaten. Machtige tijd samen met Jolanda, Alexandra, Marnix, Rutger, Geurt, Jaqueline, Paul, Eric, Henk, Jan, etc

  Christelijk Lyceum Scholeng..., 1981