Ontdek PLUS

gaby brok

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van gaby brok en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  gaby brok heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb een enorme leuke tijd gehad.

  Ik heb een enorme leuke tijd gehad. Veel dingen gedaan buiten school om. Vooral de musicals staan nog vers in het geheugen. Minoes en Dr.Hoi. Na schooltijd oefenen en dan de voorstellingen voor de kinderen. Zou het zo over doen.

  Pabo, 1993

  Ik kan me weinig meer herinneren van deze school want ik heb alleen in klas 1 (groep3) bij juffrouw Frinking gezeten.

  Ik kan me weinig meer herinneren van deze school want ik heb alleen in klas 1 (groep3) bij juffrouw Frinking gezeten. Daar mochten we toen om de beurt tussen de middag thuis gaan eten. Dat was feest. Daarna ben ik verhuisd. Ik herinner me een Linda..? maar verder niets. O ja, die vervelende letterdozen die alsmaar op de grond vielen en dan weer helemaal opgeruimd moesten worden.

  Mariaschool, 1981

  Zuster Bernildus was de ^hoofdjuf^.

  Zuster Bernildus was de ^hoofdjuf^. Mijn lievelingsjuf was juffrouw van de Ham, toen ik in groep 3 zat ging zij trouwen en daar mochten wij toen heen. Ik mocht toen ook bij haar in de klas voorlezen. De enige naam die ik nog kan herinneren uit die klas is Erik Smelt.

  Klimop Kleuterschool, 1978