Ontdek PLUS

frits hofstra

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van frits hofstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  frits hofstra heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juf Boter, juf van Dingen, juf Boelens, meneer Vught, meneer Gerrits.

  Juf Boter, juf van Dingen, juf Boelens, meneer Vught, meneer Gerrits. In de vierde ben ik verhuisd naar Beijum en van school gegaan. Klasgenoten die ik mer herrinner: Gerben, JanJacob, Erik-Menze, Beatrijs, Katrien, Ciska.....

  De Savornin Lohmanschool, 1980

  Les van Michiel Emmelkamp in klas 5 en groep 8.

  Les van Michiel Emmelkamp in klas 5 en groep 8. Les van Jaap van der Heide in klas 4. Ik zat in een klas van 15 leerlingen in het laatste jaar. We zijn toen op kamp geweest naar Anderen in Drenthe.

  De Heerdstee, 1984

  Acht jaar Wessel is niet iets wat je snel zult vergeten: de aardrijkskunde excursies, scheidsrechteren bij basketbal, redactie Rozenkransje, de lessen van Van Hees, Boneschansker-Wilms, Crutzen (sjek en bier) e.

  Acht jaar Wessel is niet iets wat je snel zult vergeten: de aardrijkskunde excursies, scheidsrechteren bij basketbal, redactie Rozenkransje, de lessen van Van Hees, Boneschansker-Wilms, Crutzen (sjek en bier) e.v.a. werkweek A5 naar Lunteren (zuipen in de trein) en het eindeloos hangen in de Kelder en suffe stripverhalen tekenen.

  Wessel Gansfortcollege, 1986