Ontdek PLUS

Frederike van Dijke

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frederike van Dijke en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Frederike van Dijke heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  leuke tijd gehad, met hele groep naar ameland(in de sneeuw!) , ontzettend veel lol gehad, heb nog contact met petra (de ruiter) uit dezelfde groep en met ellen (van duijn) uit de "startgroep" les van auke en ellen en psychologie van hans, ben erg benieuw

  leuke tijd gehad, met hele groep naar ameland(in de sneeuw!) , ontzettend veel lol gehad, heb nog contact met petra (de ruiter) uit dezelfde groep en met ellen (van duijn) uit de "startgroep" les van auke en ellen en psychologie van hans, ben erg benieuwd hoe het met de anderen gaat!

  inservice-opleiding A, 1982

  elke dag heen en weer met de bus en dan soms 's avonds ook nog college, leuke tijd! ook veel geleerd, helaas niet alle certificaten gehaald.

  elke dag heen en weer met de bus en dan soms 's avonds ook nog college, leuke tijd! ook veel geleerd, helaas niet alle certificaten gehaald.... 4-stemmig zingen met ouwenheel in de grote zaal.

  Evangelische Hogeschool, 1981

  kan me niet zo heel veel herinneren, maar de lessen van juf smelik zijn me wel bijgebleven, leuke liedjes leren en zingen.

  kan me niet zo heel veel herinneren, maar de lessen van juf smelik zijn me wel bijgebleven, leuke liedjes leren en zingen. mijn vriendin werd altijd gepest door twee klasgenootjes, omdat ze dik was. een vervelende herinnering dus. zij is nog altijd een vriendin van me. ik herinner me nog goed dat onze meester cas verongelukte bij een auto ongeluk. en dat ik mijn poeziealbum nog steeds kwijt ben van die tijd.... misschien heeft iemand hem gevonden ooit??? juf ten zijthof (met knot...) was erg streng. kamp naar texel in de zesde klas. heel erg leuk!!

  Christelijke basisschool 'D..., 1970