Ontdek PLUS

Fred van Weelderen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fred van Weelderen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Fred van Weelderen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school.

  Leuke school. Leuke mensen. Jammergenoeg niet helemaal doorlopen. Samen met Ricky Spangenberg en Martin de Goede samen een leuke tijd gehad.

  MTS voor Mode en Kleding, 1981

  Op deze school een hele fijne tijd gehad.

  Op deze school een hele fijne tijd gehad. In de pauzes knikkeren, touwtje springen (de meisjes natuurlijk), voetballen op het schoolplein en natuurlijk de sportdagen. Wat namen uit mijn klas waarvan ik sommigen nog regelmatig zie zijn: Eric Christoffel (en natuurlijk Ronnie en Ruudje), Donald Leider (Donnie), Fransje van Stokhem, Rickie Goedhart (de Raven), Ronald, Anita Veltrop, Katinka, Frits van Son, Jacqueline van der Toorn, en Marc Keupe. In de 6e klas is Marc is door een tragisch ongeval overleden. Marc was een ijshockeyer die na zijn training op weg was naar huis. Op de Lozerlaan is hij aangereden. Het overlijden van Marc heeft op onze klas een hele grote impact gehad. Les gehad van Willem Weber (was volgens mij zijn eerste jaar op deze school), mevrouw de Vaal (een ontzettend gefrustreerde dame), mevrouw de Vos (een hele lieve juf) en natuurlijk de hoofdmeester de heer Smits waarvan we ook nog Franse les hebben gekregen (tegen betaling). De altijd bruine gymjuf (haar naam ben ik kwijt). Met mij gaat het uitstekend. Woon in Den Haag samen met mijn vrouw en 2 kinderen. Helaas staat de school er niet meer. Er zullen nu “mooie huizen” gebouwd worden. Maar het blijven mooie herinneringen. Ben wel nieuwsgierig hoe het nu gaat met de rest van mijn klasgenoten!

  Hammarskjoldschool, 1970