Ontdek PLUS

fred moerman

Kent 4 personen

DIVORCED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van fred moerman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  fred moerman heeft 1 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een heel leuke school.

  Een heel leuke school. Kan me natuurlijk GEEN namen herinneren. Verhuisde naar Wormer de zomer voor ik in de 5de begon. In de eerste pause al een vriend getroffen die me echt heel veel heeft geholpen in de jaren die zouden komen. Bedankt Martin....

  school met de bijbel, 1969

  deze school is een van de wijnige waar ik met plesier aan terugdenk.

  deze school is een van de wijnige waar ik met plesier aan terugdenk. veel lol gehad, veel leuke mensen, veel leuke leraren en en cirkus aan de andre kant van de weg. je wordt echt oud als je opeens begrijpt dat dat 30 jaar geleden was. fred at overdalsveien prikk Com waar zijn al die mensen gebleven? waar ben ik?

  A. Roland Holst College (Vo..., 1972

  Wat ik me het best herinner er school op zaterdag, (gelukkig gym en muziek.

  Wat ik me het best herinner er school op zaterdag, (gelukkig gym en muziek...). Achteraf bekeken waren de Loor (JE BEGINT TE TELLEN BIJ NUL ! ! ! ! ! ) en Weiss (die man zou echt ik het theater moeten zijn) de leeraren die me het meest geleerd hebben. Ik weet niet meer hoe de gym leeraar heette. Jammer, dat was de laatste leeraar die ik van Pascal ontmoette, een goed mens en een vreselijke gymleerar. Arme Brederode sprong over de eerste tafel in en spraak-lab. Nadat hij toen ziek werdt kochten we een LP om ons slechte geweten af te kopen..... Er was nog iets met en gas fles in de fietsenstalling, maar daar praten we niet om.

  Pascal College, 1969