Ontdek PLUS

Fred Lukje

Kent 0 personen

Samenwonend
Woont in Breda

  Bekijk het volledige profiel van Fred Lukje en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Fred Lukje heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Schoolhoofd was Bill Venema, ik kan me hem nog goed herinneren.

  Schoolhoofd was Bill Venema, ik kan me hem nog goed herinneren. Meneer Tupinier gaf mij les in klas 3 dacht ik. Hij had suikerziekte waardoor hij soms in de klas aanvallen kreeg waarbij hij enorm tekeer ging. Achteraf besef ik pas hoe vervelend dat voor die man zelf moet zijn geweest. Als kind wist je daar eigenlijk ook geen raad mee. Het gymlokaal stond naast de school maar dat was toen niet mijn specialisme. Ik heb nog een klassefoto van de 6e klas. Ik zal proberen deze te scannen en op deze site te plaatsen.

  Multatulischool, 1967

  Het Heymans was een grote school midden in het centrum van Groningen.

  Het Heymans was een grote school midden in het centrum van Groningen. In vrije uurtjes gingen wij vaak de stad in. Namen van leerlingen die ik mij herinner zijn Bertil Zaal, Jeroen van Boven, Erik Steenbergen en Peter Wiersma. Ook ene Paul Kruger zat volgens mij bij me in de klas. Het zou leuk zijn om iets te horen van mensen dien bij mij in de klas hebben gezeten.

  Heymans College, voorheen H..., 1973