Fred Buijs

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fred Buijs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Fred Buijs heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb 3 jaar metaal gedaan;Leuke school achteraf.

  Heb 3 jaar metaal gedaan;Leuke school achteraf. Na het lezen van berichtjes komen er weer herrinneringen boven drijven van de praktijk lessen. Vinkenborg-smeden,Den hartog lassen,Brouwer-machine bankwerken adj dir Meeuwissenaardige vent,de concierge waar je nog ontzag voor had, Het schoolkamp in vierhouten welke ik samen met de adj dir heb mogen voorbereiden,gelukkig niet gefietst. Hans Brian-gym, Andere leraren herken ik wel van naam maar dat is alles.

  Amstelveense Technische School, 1966

  Heb de 5 jarige avond opleiding fijnmechanische techniek gevolgd Alleen maar leuke herrineringen aan de periode Vlaardingenlaan en later ook op de Lindegracht.

  Heb de 5 jarige avond opleiding fijnmechanische techniek gevolgd Alleen maar leuke herrineringen aan de periode Vlaardingenlaan en later ook op de Lindegracht. Vooral de leraar elektronica heeft mij geinspireered voor dat vak Ben ik later toch iets me gaan doen op de VU Helaas zijn er weinig mede leerlingen aangemeld.

  Chr. M.T.S. Patrimonium, 1968

  Kan mij niet zo veel namen herrinneren van onderwijzers.

  Kan mij niet zo veel namen herrinneren van onderwijzers. Enkele klasgenoten: Gerard Bouwman, Frans Aarts,Els ?,Ans Schreurs,Joke Thuis, Als de rest komt bovendrijven zal ik de lijst aanvullen.

  jozefschool, 1958