Frans Pronk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frans Pronk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Frans Pronk heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat maar anderhalf jaar op deze school.

  Ik zat maar anderhalf jaar op deze school. In de eerste klas was ik verliefd op Aukje Bergsma. Die kwam ik veel later weer tegen op de Havo als Gabrielle Bergsma.

  prins hendrikschool, 1960

  In 1976 kwam ik als beginnend onderwijzer de plaats innemen van Gerrit Reuvekamp.

  In 1976 kwam ik als beginnend onderwijzer de plaats innemen van Gerrit Reuvekamp. De school heette toen nog Prinses Marijkeschool.In 1985 werd ik samen met collega Robijn Pieper directeur van de nieuwe basisschool. Na een jaar of vijf vertrok Robijn uit het onderwijs en werd ik alleen directeur. Ik wooon nog steeds in Dodewaard en ga met veel plezier naar school. Ik vind het leuk om op deze site zoveel oude bekenden tegen te komen. Wie komt er nog eens langs voor een praatje of bezoek ons op wowowopuntde-bellefleurpunt en el.

  Bellefleur, 1976

  Een leuke tijd gehad op deze PA.

  Een leuke tijd gehad op deze PA. Veel lol gemaakt met o.a. Paul Heering, Rob Haarman, William Drenth, Saskia Rudolphus en Ellen Ziegerink. "Studiereis" naar Londen in een knakenhotel. "Studieweek" in een volkshogeschoolgebouw. Veel geleerd van de heer Hidding.

  Pedagogische academie Twent..., 1973