Ontdek PLUS

Frans Loth

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frans Loth en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Frans Loth heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ormit TSM/Executive MBA pool 2 Geweldige, maar ook zware tijd gehad.

  Ormit TSM/Executive MBA pool 2 Geweldige, maar ook zware tijd gehad.

  TSM Business School, 2000

  Mooie tijd gehad, en heerlijk gedanst met heel veel leuke meisjes.

  Mooie tijd gehad, en heerlijk gedanst met heel veel leuke meisjes. Monique, Yvonne, Madelein (?), Geke, Karin, Erna, Jolande, Petra, etc. SOND danswedstrijden eerst met Monique en later met Yvonne tot 2e klasse. Na Merien met Annemarie gedanst bij Wiering in Zwolle (tot 1987) en daarna bij Bolderman in Veenendaal (tot 1990). NADB-C-klasse

  Dansschool Merien, 1979

  Electrotechniek.

  Electrotechniek. Prachtige tijd, veel lol, veel geleerd, met name goed nadenken en het goede doen ipv van de dingen goed doen (Bos: voor eeuwig dankbaar voor je lessen - hoe onbegrijpelijk je soms ook was). Stomvervelend: Mollinga leest voor uit eigen werk. Te hoog gegrepen voor mij: energietechniek. Het enige vak waar ik ooit echt een vette 1 heb gescoord. Volgens mij heeft La Roi mij op het laatst gematst, zodat ik met een 5-je van hem af was (en hij van mij) Grootste verbazing: een 8 voor electronica in het 7e semester: maar ja dat was eigenlijk gewoon Wiskunde - en daar was ik gewoon goed in. Maar meer dan dat: ZHTC, Introweken 82 en 83 georganiseerd, Redactie prokolokiejum * Henk Koning en Bart van der Klip daar leren kennen. Eindfeesten met Doe Maar, Toontje Lager, De Dijk - toen ze net doorgebroken waren etc. Veel lol met Bart en Wim Bakker. Balletje saus in Berts Pub. Coen Roodenboog (?), Bert Eshuis, Jan van de Bor, Albert Bokslag, Huub van der Wal. Met Bart en Huub afgestudeerd bij KPN. Daar vooral geleerd te tafeltennissen ... En natuurlijk Annemarie leren kennen, waarmee ik nu nog steeds getrouwd ben! Naast het kritisch denken is zij het andere duurzame dat ik heb overgehouden aan mijn HTS tijd.

  Hogere Technische School (HTS), 1981