Ontdek PLUS

Frank Schoutrop

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frank Schoutrop en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Frank Schoutrop heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De eerste school die gemengd was(wat een verandering als je van de toenmalige Callistusschool, alleen maar jongens, en dat was me een ervaring.

  De eerste school die gemengd was(wat een verandering als je van de toenmalige Callistusschool, alleen maar jongens, en dat was me een ervaring.De reden was dat ik de 6e klas twee keer heb gedaan omdat ze me niet konden plaatsen op een volgende school. Aan het eind van het laatste schooljaar gingen we nog op schoolkamp op de Brunssumerheide en wel de Heikop. Foutje!! En dan ook nog een speurtocht organiseren. Nou wat hebben we gespeurd(met 2 meisjes erbij!!) Tegenwoordig is de school niet meer actief maar dichtgetimmerd.... Ik kan me nog een onderwijzer herinneren meester Zenden die destijds directeur was.

  Barbaraschool, 1963

  Ik heb eventuele mailtjes per ongeluk gewist.

  Ik heb eventuele mailtjes per ongeluk gewist. Ik kwam in 1973 in deze klas en kan me George Soffner en Hans Wulfinghof nog herinneren. Henk Widdershoven is de mentor van mijn zoon.. Verder zie ik Paul Siteur nog wel eens en Jos Zwakenberg ken ik nog van vroeger. Leraren: Van Mulken, Kerbusch,Ramakers, Bruls en Lemmens(hij gaf hele interessante lessen.....)

  st Aloysius mavo, 1973

  Alleen maar lol trappen, veel sporten en stiekem Kerkrade ingaan.

  Alleen maar lol trappen, veel sporten en stiekem Kerkrade ingaan.Carnavalsbal met meiden....oef foutje beste broeders...!Twee jaar geweest MAVO1 en 2. Mijn broer heeft hier de gehele MAVO afgemaakt

  Jongenspensionaat 'St. Mari..., 1970