Ontdek PLUS

Frank Harthoorn

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frank Harthoorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Frank Harthoorn heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In het eerste jaar van mijn tijd op de Ireneschool overleed mijn vader, een gebeurtenis die een levensgrote uitwerking had op iedereen in ons gezin.

  In het eerste jaar van mijn tijd op de Ireneschool overleed mijn vader, een gebeurtenis die een levensgrote uitwerking had op iedereen in ons gezin. Wellicht dat daardoor de rest een beetje langs me heenging, want verder kan ik me van de Ireneschool niet zoveel meer herinneren. Een handjevol leerlingen, een paar namen, een schoolreisje of twee... En meester Hoeksema natuurlijk, die ik zo nu en dan nog voorbij zie lopen in Goes. Niet meer zo vlot als toen, maar dat spreekt voor zich, denk ik. Verder begon mijn interesse in muziek zich hier al in een ijltempo te ontwikkelen, en dat zou later zo zijn gevolgen hebben.

  Prinses Ireneschool, 1975

  Had het prima naar m'n zin hier.

  Had het prima naar m'n zin hier. Zoveel zelfs, dat ik zo lang als mogelijk was ben gebleven. Droom nog wel eens over proefwerken waar ik nauwelijks voor studeerde. Meestal als ik te zwaar getafeld heb. Weinig vriendschappen uit de Lyceum-tijd hielden stand; niet zozeer uit onwil, als wel omdat dat nu eenmaal zo gaat. Uitzondering op die regel is Iljan Mol, met wie ik alweer flink wat jaren samenwerk bij Podium 't Beest in Goes.

  Christelijk Lyceum voor Zee..., 1982