Ontdek PLUS

Frank Wijs

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frank Wijs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Frank Wijs heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat gingen wij allemaal doen na het VWO? Met mijn A-vakken en niet de wil om leraar (bv talen) te worden, dan maar Nederlands Recht aan de Katholieke Hogeschool in Tilburg, later KUB, nu Universiteit van Tilburg.

  Wat gingen wij allemaal doen na het VWO? Met mijn A-vakken en niet de wil om leraar (bv talen) te worden, dan maar Nederlands Recht aan de Katholieke Hogeschool in Tilburg, later KUB, nu Universiteit van Tilburg. Lekker breed, kun je nog veel mee! En ja, student, eerste jaar met de trein, later op kamers in de Willem II straat 72, met 30!. Vrijwilligerswerk bij de Stichting Juridische EHBO, mijn vrouw ontmoet en afstuderen in 1985; mooie jaren. En met de studie, je kunt er inderdaad veel mee!

  Universiteit Brabant, 1978

  Mijnheer Pigmans, de treinreiziger uit Tilburg die teveel sloeg met zijn knokkeltjes in klas 3.

  Mijnheer Pigmans, de treinreiziger uit Tilburg die teveel sloeg met zijn knokkeltjes in klas 3. Een "eminence grise" de Heer Assman in klas 5 en in klas 4 de jeugdige en enthousiaste heer Bechtold. Hét hoofd van de school, Mijnheer van Berkel, met respect denk ik terug. Vertrouwde tijden.

  Clemensschool, 1964

  Mooie tijden.

  Mooie tijden. Na de MAVO deden we er nog HAVO en VWO bij in 4 jaar. Er stonden heren van stand voor de klas. Findhammer voor Duits en niet te vergeten Strijbos voor de Franse taal. Jonge honden kwamen binnen zoals Smeitz voor economie. We speelden basketbal, reden Puch en groeiden intussen een klein beetje groter.

  Jeroen Bosch College, 1974